Kerstmis...
De vervelenste dagen van een jaar.
Als ik dat zo zeg vind iedereen dat raar.
Maar kerst is voor mij echt niet fijn.
Kerst had voor mij anders moeten zijn.
Geen dagen van eten en rust.
Kerst is voor mij echt een must.
Ik moet gaan zitten, wachten op het eten,
om vervolgens al die geslachte dieren op te vreten.
Nee...zo moet kerst niet gaan.
Met kerst wil ik het liefst ver hier vandaan.
Ver van die zogenaamde gezelligheid.
Ik vind het echt een vreselijke tijd.
Alleen met kerst is er rust,
en zijn ineens alle oorlogen gesust.
Waarom dan wel met kerst en niet gewoon het hele jaar?
Ik vind kerst maar raar.
Alleen maar zielige filmen op t.v,
en waar blijft nou die toverfee?
NEE...mij doet kerst echt niets meer.
Kerst doet mij alleen maar zeer.
Kerst hoeft er voor mij niet te zijn,
Kerst doet mij allen heel veel pijn.
M