dansende tranen
dansende tranen
rollen van je gezicht
je hebt het zo moeilijk
huilt al zo'n tijd
ik wil zo graag
iets voor je doen
je vader gestorven
je moeder een nieuwe vriend
ik kan niets anders
dan met een arm om je heen
zeggen: 'Es macht nichts, wein'
omdat je Nederlands niet verstaat
vijf minuten later
dansen er in mijn ogen
tranen van de pijn
maar vertellen wat er is
dat kan ik niet
'Es tut mir leid, Jacky.
Es tut mir leid.'
allen die mij vragen
'Wat is er aan de hand?'
Nederlanders, Duitsers
snap dan, ik kan het niet