Droom mijn kind droom
Vlieg over de zeven zeen
Langs de gouden maan
Droom jouw dromen
Leef jouw leven met mij
Pak mijn hand beet,
En neem me mee in je wereld,
Laat mijn droom de jouwe zijn,
Geef me je kracht om te leven,
Ontwaak mijn kind
Vlieg met mij
Over de oceanen tussen
Spelonken over dalen
Laat me je wereld zien
Laat ze schaatsen over je wolken,
Geef me de kracht om kind te zijn,
En vlieg met me naar prachtige plekken
Die nooit betreden waren,
Pak mijn handen en droom
Met mij deze mooie droom
Laat me de bron zijn van je droom,
Dromenkind droom
Over liefde en rust
Over zachte tonen
Die spelen als een liefdevolle
Wind in jouw hart en de mijne
De wensput in de vroege nacht
Zodat ik in je droom kan zijn,
Dat ik kan leven van je eeuwige kracht
Droom jou dromen
Samen met mij dromenkind
Want iedere avond als je slaapt,
Je je overlaat aan een geheel nieuwe wereld
Hoop ik in je adembenemende dromen te komen,
Wij vliegen samen over landschappen
Over zeeen en dalen vlieg met mij
Dromenkind droom jouw droom met Mij,
Voedt me met je bron der jeugd
laat me proeven van je liefde,
En droom je eigen dromen
Ook als ze niet uitkomen
Want jou dromen zijn mijn leven,
En mijn leven is jou droom.
Dromenkind jouw dromen zijn de mijne
Grotendeels samen met Eddy geschreven,
Hij was zeker de inspiratiebron hier, Bedankt!