laat me alleen
laat me
laat me alleen
ik heb geen zin in praten
ik weet dat ik genoeg maten heb om me heen
maar dit is voor me zelf.
ik wil er niet over praten
misschien later als ik weet hoe ik het moet zeggen
hoe ik alles uit kan leggen
dat ik haar mis dat heimwee heb naar haar
zij die naast me lag zij die teder was
zacht mijn vast hield de tedere moment om me heen een warm bed
een ochtend zoen
dat alles is verdoemt