ga maar slapen je hebt genoeg gevochten
ga maar slapen wij waken wel over jou
ga maar slapen en wordt niet meer wakker
ga maar slapen en ga van ons heen
ga maar slapen de eeuwige slaap
ga maar slapen je staat niet alleen
ga maar slapen je zal ons niet verlaten
ga maar slapen je lichaam zal ons verlaten allen
ga maar slapen je zal altijd bij ons zijn
ga maar slapen je bent zo moe
ga maar slapen je bent in moeders aarde haar hand
ga maar slapen en rust zacht
ik zal ook gaan slapen ooit
dan slapen we samen heel vast