Voor mevrouw Meerdink:
Laten we maar lachen zuster
er is al genoeg verdriet
Zingend wassen is veel leuker
en mopperen dat kan ik niet
Laten we maar grapjes maken
serieus zijn we al veel te vaak
laten we zingen zuster, door de gangen
Blij zijn is een schone zaak!