Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
wij
het was niet zoals
het had moeten zijn
het klikte niet zoals
het had moeten klikken
ik begreep jou niet
jij begreep mij niet
maar dat is
allemaal veranderd
jij bent jij
ik ben ik
en daar hebben we vrede mee genomen
eigenlijk lijkt het wel een stunt
maar 'k wil dat je weet
dat je nu altijd op me rekenen kunt
Reacties op dit gedicht
kimberlyke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wim smits
:
Donderdag, augustus 01, 2002 17:04
mooi gedicht je kunt hem op verschillende manieren lezen het goed
Over dit gedicht
Auteur:
kimberlyke
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
01 augustus 2002
Thema's:
[Vriendschap]
[Wij]
[IK]