in de herfst regen het veel
de bladeren verkleuren in bruin,rood en geel
dan vallen ze van de bomen
en daar lekker dromen
op de grond
in de ochtendstond
hier eentje en daar eentje
ze rennnen niet weg want ze hebben geen beentje
dan komt er een kind die naar die blaadjes zoekt
en steekt die in een boek
het meisje legt het boek op de kast lekker hoog
en binnen een week zijn ze droog