Ik hou zoveel van je ogen
Die me donker, lief en mysterieus tegelijk aankijken
Ik hou zoveel van je haar
Omdat altijd weer, zo leuk en juist ligt
Ik hou zoveel van je handen
Die typen op MSN messenger wat je tegen me te zeggen hebt
Ik hou zoveel van je hart
Gewoon om wie je bent
Ik zou alles willen doen
Om ook maar even
Bij jou te zijn
Ook al weet ik
Dat jij niet van me houdt