Ik ben oud
mijn benen willen niet meer zo mee
en mijn handen beven
heb geduld met mij
jullie wereld is zo snel
mijn oren zijn verzwakt
en doof van het lawaai
spreek niet te zacht
als je met me praat
mijn ogen zijn niet meer zo helder
ik zie niet alles meer
wees niet booos als ik mors
of ergens iets omvergooi
ik heb nooit veel kans gehad
om te studeren
jullie gebruiken zo'n moeilijke woorden
ik begrijp ze niet
in mijn geheugen zit de mot
en morgen ben ik vergeten
wat je vandaag gezegt hebt
Neem me niet kwalijk
dat ik graag over vroeger praat
en soms 2 keer hetzelfde zeg
het doet me deugd
als je vriendelijk bent
en even tijd voor me maakt
sluit me niet uit
en laat me voelen
dat ik je niet tot last ben
ik leef ook nog graag
al voel ik me soms wat eenzaam