ik dacht dat het over zou gaan.
het was de laatste keer dat ik je zag
ik kijk nu elke avond naar de maan
dat herrinert mij aan jou lieve lach
elke keer kom ik je weer tegen in mijn dromen
onze liefde was niet te belonen
waarom is het tussen ons fout gegaan
om jou laat ik een traan
ik mis dat ene lieve woord dat je altijd zei
dat was voor niemand anders maar voor mij
jij hebt mij zoveel pijn gedaan
toen je terug naar die ander bent gegaan
beide zijn we weer alleen
en jj weet dat ik het meen
als ik zeg dat ik altijd van je hou!