Zie mij hier nu zitten helemaal alleen,
ik zit te schreien en te wenen.
Waarom ging jij nu toch heen?
Waarom liet je mij hier achter?
Je weet toch dat ik niet zonder jou kan.
Mijn gedachten worden zachter.
Maar wat moet ik alleen dan?
Je was een lief en vriendelijk persoontje,
jij luisterde altijd naar mij.
Maar nu ben je weg en zit ik hier alleen
jij hebt niet te klagen, jij bent vrij!
Ik had jou meer aandacht moeten schenken
ieder moment, elke seconde.
Want nu kan ik me niet bedenken,
waarom jij jezelf verwondde.
Dat had toch geen nut
je deed jezelf alleen maar pijn.
Je zette jezelf voor schut
je volgde dat ventje vol venijn.
Hij heeft je overhaalt of ben ik nu weer fout?
Eigenlijk ben ik er zeker van hij was geen vriend voor jou.
Ach het speelt allemaal geen rol zolang je maar onthoudt:
dat ik altijd van jou zal blijven houden,
altijd blijf jij in mijn hart.
Elke dag zal mij bij blijven
er zal geen moment zijn dat ik niet naar jou smart.
Maar je bent vertrokken,
naar een nieuw en mooier leven
je begint opnieuw met nieuwe moed.
Maar nu is het tijd om afscheid te nemen
Wim vaarwel het ga je goed!