Maan zou je me herkennen,
Als ik s’avonds huilend op de straat lag,
Zou je dan nog de liefde geven,
Die je me iedere avond gaf,
Sterren zouden jullie me herkennen,
Als ik huilend aan de waterkant zat,
Niet meer mijn ogen die straalden,
Niet meer mijn hart vol leven,
Mijn tranen vol kracht en emotie,
Wind zou je me herkennen,
Als ik niet meer zong naar je gefluit,
Als ik niet meer zou dansen op je kleuren,
Als ik niet meer spelen zou als een kind,
Maar als ik huilen zou als een kind,
Als ik niet meer zou spelen met de zeeën,
Maar ze zou creëren met mijn tranen,
Als ik niet meer in het licht zou dansen,
Maar in de schaduw zou gaan kniezen,
Zou je me herkennen……