Vervelen , kon ik deze woorden maar eens met iemand anders delen.
Vervelen het word een plaag sta ik op of zit ik neer
het verveelt mij .
Ga ik naar school is het weer niet goed het vervelen
geeft je al geen goede moed.
Ik wou dat er iemand mij wat kon opburen en die domme verveling uit me scheuren.