oké,het spijt me heel erg
maar wat kan ik er aan doen?
hij gaf me een zoen
ik koos er niet voor,
dat weet je zelf wel
je kent me door en door
ik zou je nooit bedriegen,
daar ga ik egt niet om liegen
laat je me vallen,wat ga je doen?
allemaal door die stomme ,heerlijke ,tedere zoen:p:p:p
(kon et ni late:p:p:p)
je mag me niet vergeten,
we zijn al samen,voor vele weken
ik wil je niet kwijt,
en sta bij je in krijt
je blijft voor eeuwig in m'n hartje bestaan,
je gaat er nooit uit,al loop ik naar de maan
blijf bij me,verlaat me niet,
het spijt me,ik heb verdriet
laat me niet los,
nu ben ik weer de klos
het is niet mijn fout,
ik ben wel stout:p:p:p
maar zoiets wou ik niet,
ik mis je nu al ,ik heb verdiet
je bent voor mij een engel van goud,
ik blijf bij jou,ik lust geen zout.
ik heb verdriet,
zie je dat dan niet???