Hoelang kan dit nog duren
mijn buikje staat nog bol
minuten lijken uren
dit hou ik niet meer vol
met m'n allerlaatste kracht
duw ik die kleine spruit
en pers uit alle macht
dit kleine lijf eruit
ik adem diep en zwaar
en dan een rauwe schreeuw
nu is de baby daar
de mooiste van de eeuw!