Kmis je weer
Telkens als ik er ben ,
ben jij er niet.
Ben ik naar zwitserland ,
ben jij op kamp mijn liefste schat,
da's een ramp.
Ik wil bij je zijn heel erg dicht,
je knuffelen en kussen tot als alles
weer word ingericht.
Inrichten hoe doe je dat ?
Gebruik nemen van het goede pad.
Het pad dat lijd je tot bij me en
waanneer je bij me bent
zorg ik dat je eeuwig bij me blijft ,
zo raak ik je nooit meer kwijt.