Nieuw leven
Dromen vergeten ,
gedachten weggesmeten.
Dingen die ik dacht ,
en nooit meer terug verwacht.
Dingen die komen en dan weer gaan.
Dingen die helemaal niet bestaan.
Dromen die nooit werkelijk zullen zijn
en dat dat doet nu juist zo veel pijn.
Dromen die moeten bestaan ,
en nooit meer uit je leven vergaan.
Ik droom fantastische dingen
voor weer een nieuw leven te beginnen.