Vertrouwen…….
Op wie kan je nog bouwen?
Er zijn zoveel mensen
die je met verkeerde bedoelingen het beste wensen
Wat toch gaat er in een mens om,
en waarom doet hij vaak zo stom.
Mensen doen elkaar onnodig pijn
en dat is voor niemand fijn.
Waar kan je dit toch uiten
Misschien diep in de nacht ergens buiten
Waar er slechts één is die je hoort
en heeft gezegd dat je hem bekoort.
Je bent de kroon op zijn schepping
Hij mag de basis voor vertrouwen zijn
Alleen die afstand lijkt zo erg diep
Ik wou maar dat ik sliep.