vandaag is het een jaar geleden
dat wij voor het eerst een zoen aan elkaar gaven,
een jaartje is het al geleden
en steeds zijn we om elkaar blijven geven
het was gewoon een zalig jaar
en ik hoop dat we nog langer bij elkaar zullen blijven
want bij jou voel ik me goed
nee het valt niet uit te leggen
ik ben gelukkig met jou om me heen
vele woorden weet ik niet neer te schrijven
ik hoop gewon dat we nog veel van die toffe jaren tegemoet zullen gaan
lieve schat, ik hou enorm veel van je
liefs, KARENSE