Nu ik weet wie jij bent
Ben ik blij dat ik je niet meer ken
zo als jij alles deed hoop, ik dat ik jou snel vergeet
Als ik jou tegen zou komen, laat ik dan hopen dat ik droom
want wat jij ons aan deed dat is iets wat ik niet snel vergeet
Met zo veel pijn wat jij bij ons achter lied hoop ik echt
maar dan ook echt dat ik je niet meer zie