stemmen uit het diepe
stemmen uit het diepe
zeggen "ow, wat ben jij rot"
proberen me te breken
maken me helemaal kapot
ze fluisteren lelijke dingen
"je bent verschrikkelijk dik"
maken alles verwarrend
steken m'n gedachten in de fik
ik probeer te luisteren
naar mijn verwarde verstand
dat ik er wel mag wezen
maar ik sta nog op de rand
ik sluit mijn ogen snel
kijk niet in dat gat
houdt m'n blik strak gericht
want ik ben die stemmen zat