ik heb jou ontmoet
dat was meteen de 1ste en de laatste keer dat ik je zeg
ik heb je nog gebeld
en van alles tegen je verteld
ik wil je weer zien
maar dat gaat niet
je woont te ver weg
dus heb ik nu pech
jij hebt vast veel meisjes die jou willen
die allemaal van mij verschillen
maar ik wil alleen jou
en niemand anders
ik wacht nu al zo lang
tot ik jou weer mag zien
dan gaat het weer niet door
dan denk ik de volgende keer mischien
we hebben je ook gesmst
maar die vriendin hield dingen achter
over jou
ik moet je snel weer zien want ik mis je
en kan niet meer zonder je
ookal wil jij mij maybe niet
ik mag je tog heel graag
en ik zal altijd van je blijven houden
zonder jou ben ik zo eenzaam
en kan ik het leven niet meer aan