~ ontken het niet ~
Ontken het niet
als ik je erover zal vragen
ontken het niet
Ontken niet
dat er iets is
dat er iets was
op kamp
tussen ons
Ontken niet
dat die liefkozende strelingen
over m'n hoofd,
dat die frele aanraking
van onze trillende vingertoppen op 3e jaarsavond,
niet iets betekenden
Ontken niet
wat je zei na die grove woorden
na mijn 'graag hebben'
Ontken niet
jouw woorden die je wegwimpelde
omdat ik dacht ze niet begrepen te hebben
Ontken het niet
En moest je dat niet doen
dan hoop ik
dat je dat stom principe
dat je dat boolshit-gedoe
niet tussen ons laat staan
Ontken het niet
en zeg
dat je mij ook graag ziet
(aan Narcipe)