Als je wil leven,
zoek dan een doel.
Want zonder doel
ben je waardeloos.
Vraag je eens af
wat je wil bereiken
in de wijze van nu,
zonder overweging.
Kijk in de spiegel
van het bestaan
en zoek naar het draaiboek
van het avontuur.
Eens je deze vindt,
neem je de draad
weer op van het aanzijn,
om je geluk te beproeven.
Dan pas voel je
als een vis in het water.
Heb je de liefde en de zin
van het voortbestaan gevonden.