Ik dacht dat je van me hield
Maar wat heeft me bezield
Om zoiets ook maar even te denken
Ik dacht dat je me wel mocht
En niemand anders meer zocht
Maar toch, nu loop je achter m'n vriendin
Wat ben ik met materiele dingen
Als ik jou liefde niet kan winnen
En wat maakt het uit dat dit niet rijmt
Ik ruim alles op en vertrek
Wie zal er immers iets op tegen hebben dat ik wegtrek
Juist, niemand
Ik trek de deur van het leven stilletjes achter me dicht
Weg van alles
Ook al weet ik dat ik er niet meer aan mag denken
De drang is te sterk, de problemen te groot
Want alles zal immers weer opnieuw beginnen
Alleen is het nu iemand anders die de hoofdrol speelt
En ik wil er niet meer door
Niet nog een keer
Niet nog een keer...