Ik verveel me dood
nu je hier niet bij mij bent
Ik mis je, je lach,je lippen,alles!!
Ik weet,je gaat weg voor 1 week en we zitten nog maar aan de eerste dag.
Maar het lijkt of je al weken weg bent
Waarom liet ik je gaan
ik had beter mee gegaan!
Nu zit ik hier
uren druppelen als tranen
dan wordt de dag een wenend oog
een wenend oog dat ook de nacht niet sluit
nooit is het droog!
Ik wenste dat je hier kon zijn
om me te bevrijden van alle pijn!
k'Hoop dat ik je vlug weer zie lachen
kan kussen en vastpakken
want het is zo dat die pijn voorbij glijd!
voor mijn zoetje Dimietje