De donkere nevel slierten in mijn hart,lossen stilaan op.Jou warme zoete woorden, dringen terug tot mij door.Een kentering dringt zich op, als psalmen uit en koor.Ik bleef steeds in onze liefde geloven, maar komen wij dat nog wel helemaal te boven. Het wenen stond mij dikwijls naderbij, de afgrond heel vaak dichtbij. Maar nu komt ze terug, lieve meid ik hou heel erg van jou. xxx p.