Hopeloze droom,
Ik zag een meidje staan,
Mooiste , Mooiste Wezen
Smachtend naar haar lichaam
val ik open naar haar toe
Draaien keren alleen in mijn
groot bed, Mijn handen voelen
steeds vochtiger om vochtiger.
Beeldend voel ik haar naast mij staan
beeldend raakte ik haar aan
zo zacht dat ik dacht dat het een beertje was
Hopelooze gedachten komen steeds
mooier voor de dag ....