Duizenden jaren gaan voorbij.
Duizenden woorden zijn reeds geschreven.
In zee is alles zee, ook de druppels nog zo klein.
Oeroude symbolen gekrast in steen, geschreven op een blad.
Volg de zon in jezelf.
Kijk in het licht tot je ogen tranen.
Nog duizenden jaren te gaan.
je hebt zoveel om te leven,
je hebt zoveel om te geven.
Mensen die leven zonder te weten
niemand trekt het zich nog aan.
Oeroude symbolen gekrast in steen, geschreven op een blad.
Toch zo nieuw, soms vergeten.
het ga je goed in 2001.
Lucas