xx xx
xxxx xxxx
xxxxxxx Passie xxxxxxx
Mijn passie voor het kaarten wordt minder
Een andere komt er voor in de plaats
Ik wilde alleen maar spelen
Uren .... uren achtereen
Ik wist niet van wijken
Niets is er veranderd
Alleen het spel
MHJJ N BP
Love U
xx
x