Er was geen tijd:
Er was geen tijd voor mij
Toch tikten wijzers
Uren, dagen
Genadeloos voorbij
Waarom
Viel ik steeds dieper
In het gat van vergetelheid
Ik heb de tijd gebeden
Ga terug en neem me mee
Naar waar eens mensen
Nog voor vriendschap streden
Uren, dagen
Doof voor vragen
Gleed jij
Als een bootje
Op de stroom
Voorbij