Mijn vader stelde me
eens de vraag van het leven.
"Zoon waarom trouw je niet?"
Ik vertelde hem over een artikel dat ik gelezen had.
De vrouwelijke spinnen zouden na de paartijd hun partner op eten. En ik kreeg de schrik van mijn leven.
Ik dacht laat dat mij eens overkomen. Neen hoor, met alle Chinezen maar niet met den deze.
Beste freaks, geloof het of niet, maar het is waar gebeurd hoor.