Nacht
De duisternis kan ik nu aanraken als ik wil
Niemand om mij heen ,geen enkele beweging alles stil
Ik voel mijn zachte hart kloppen zo hevig en onrustig
Duizenden gedachten gaan door mijn hoofd o zo onrustig
Herinneringen en toekomstverwachtingen zij aan zij
Domineren over mijn geest ik kom niet vrij
Ik hoop dat de nacht snel voorbij is,dat ik daglicht zie
Ik weet dat het voorbij gaat, maar ik wil het eerst zien
Eenzaamheid is mijn bedgenoot iedere nacht
Voorlopig houdt zij mij stevig in haar macht
Nog enkele uren de verlangde oplossing is nabij
Even geduld even volhouden , het is straks voorbij
Dan zal ik weer kunnen leven en opbloeien
Weer lekker genieten mijzelf mens voelen
Ik zal stralende mensen zien op weg naar hun geliefden
Ik zal geluk en zaligheid zien zoals in ware liefde
Duisternis is dan ver weg uit mijn omgeving
Ik ben dan even de sterkere in mijn beleving
Tot dat het weer nacht wordt,
dan lever ik mijn vrijheid in.