Mijn handen zoeken naar een plaatsje
waar ze kunnen leven
waar ze kunnen geven
waar ze kunnen dienen
want dat is het waar het om draait om iets te verdienen
geld is belangrijk
economie is belangrijk
maar zo kom je niet in het rijk...
gebruik je handen
op een positieve manier
om zo te leggen, verbanden
op de tekens van boven hier...