Morgen vertrekt er weer een vriendin,
ze gaat zoals al de rest op verlof,
khad het net allemaal naar men zin,
want ik vind ze echt reuzetof.
Ik hoop dat ze zich amuseert,
en dat ze alles even achter zich laat,
dat het geluk zich niet tegen haar keert,
en dat terugkeert en sterk in haar schoenen staat.
Ze verdient het beste dat er is,
en ik ben echt blij voor haar,
zonnen gaat ze zeker en vast maar...
ik weet zeker dat ik haar morgen al mis...
(voor chiara v.h., die dak echt gaan missen. Ook voor al men andere vriedninnen die vertrokken zijn, khoop da ze veilig terugkere)