Even,
Heel even
Had ik de beste oplossing
Gevonden en gevolgd.
Even had ik gedaan
Wat op dat moment het beste leek.
Even een moment niet meer wezen.
Om aan morgen niet te denken
En gisteren te kunnen vergeten.
Even leek dat alles
Even heel erg goed.
En daar ik het deed
Gaf ik een voorbeeld
Aan mijn liefste
Die mij na 2 jaar volgde
En misschien...
Had hij meer "geluk"
Omdat het hem wel lukte.
Misschien..
Omdat hij meer wou.
Omdat hij het meer nodig had.
Omdat zijn ouders..
Pff omdat wat?
Omdat hij..
In mijn gedachten
Herrineringen
Verborgen zit.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
In mijn hart zal hij wezen,
In mijn hart zal hij zijn...
In mijn hart
enkel de pijn
Die hij had moeten dragen
En aan mij heeft over gedaan
Toen hij niet meer kon.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Esther