jij loopt, ik loop;
verwijdering hangt voelbaar in de lucht
en elk van ons begeeft zich
in de circkel van de vlucht
bezeerd omdat er afstand is
die woorden niet verslaan
vasthoudend koppig fluisterend
ik laat jou echt niet gaan
proef jij dan mijn gevoelens niet?
zie jij dan niet mijn wil?
waarom merk jij mijn pogen niet?
toe, draai je om, sta stil...