even weg, niet meer bereikbaar
ik heb 't zo gewild, voor even
even luisteren naar wat van binnen leeft
geen ideeen, door anderen ingegeven
geen bemoeienis, of hints
op een idee worden gebracht
of er juist van weggeleidt
even sterk in mijn eigen kracht
de stilte zoeken in mezelf
bewust worden..van wat ik voel
ervaren wat er in me opborrelt
en(grijns)..dat is een heleboel
ik zoek een nieuwe richting in mijn leven
overweeg zelfs ook een andere baan
'k heb 't gevoel dat ik vooruit moet
en dat ik nu maar stil blijf staan
ik heb ook niet een pasklaar antwoord
't zal in m'n gevoel worden gebracht
'k zal op het juiste moment gaan handelen
vertrouw op god, dat is mijn kracht
maar een ding weet ik nu heel zeker
waarheen de weg ook leidt, 'k wil 'm bewandelen met jou
ik werd me in deze zaligmakende stilte
bewust van het feit dat ik heel veel van je hou