Papa waarom wil je altijd mijn leven kapot maken?
Papa waarom toch?
Waarom kon je mij niet aanvaarden
zoals je met mijn broer en zus gedaan hebt?
Waarom ben ik teveel?
Waarom?
Vond je het nu echt leuk om mij in het midden van de nacht
en in putje winter, met een zware ziekte
en weinig kleren aan
op straat te zetten?
Vond je het nu echt leuk om mij met een stalen stok
te lijf te gaan?
En halfdood te slaan?
Vond je het echt leuk om iedereen tegen mij op te zetten?
Vind je dat ik het niet waard ben om te leven?
Ben ik niets waard in jouw ogen?
Wou je niet dat ik geboren werd?
Dan had je mijn moeder maar niet moeten verkrachten.
Tenslotte ben jij het die er fout aan heeft dat ik er ben.
Had niet zo dom geweest.
Papa hoe je het ook draait of keert.
Het is allemaal jouw schuld.