Eens, nog niet zo lang geleden
Dan was de wereld grauw
Eens, nog niet zo lang geleden,
Leken de dagen lang, vol sleur
Alles ging me tegen…
Een bloem, loom bewegend
De wind, zacht strelend
Een bij, zacht zoemend
En jij, mijn liefste
Dat maakt het leven goed
Eens, nog niet zo lang geleden
Vechten om te overleven
Het beste van mij weg geven
Aan hongerige wolven
De zon die streelt mijn haren
Jouw vinger op mijn lippen
Zoete honig is jouw stem…
Liefde in je ogen
Alles gaat gestaag zijn gang
Geloof me toch
Ik hou van jou,
Wil niets van jou
Alleen maar geven…
Liefde in jouw ogen,
Liefde in jouw hart
Schrik in jouw gebaren
In jouw manier van doen
Geen angst, mijn lief
Alleen maar vreugde
Pijn verdwijnt,
Liefde alom…
Oeroud gegeven,
Weerom geboren…