samen kijkend naar de horizon
denken we na
hoe het zo verkeerd kon
lichend in jouw armen
voel ik nu
hoe de ochtend zon ons komt verwarmen
voel nu de vroege ochtend zon
langs onze gezicht stralen
hopend, maar toch teker wetend
dat we morgen samen zullen halen