Ik rijd met mijn oude VW busje rond,
volgeschilderd met bloemen.
Gitaar en songboek naast me,
in een wereld van haat en geweld.
De liedjes zijn zo oud als ik
en werden door een hand geschreven,
die reeds lang vergeten is,
door de bewoners van deze wereld.
Het is alsof ik een freak ben
in deze onbewoonbare wereld
Maar de boodschap zal ik doorgeven,
tot één van ons het begeeft.
Hopelijk dat er iemand
dan de fakkel overneemt
en met een vernieuwde kracht
verder rijdt tot iedereen luistert
naar de songs van de oude hippy.