Oma ik wou dat je hier nog op aarde kon zijn.
Met jou kun ik goed praten over het leven en over mijn pijn.
Jij bent al wat jaren geleden heen gegaan.
Maar je zal voort leven in mijn hart en daar zal je altijd bestaan.
Oma je moest eens weten hoe het thuis is.
Het is verschrikkelijk het gaat steeds mis.
Mama, na de scheiding met een monster getrouwd.
Hij slaat haar en mij sloeg ie hij is niet vertrouwd.
Mijn leven wou ik al bijna op geven.
Ik dacht dat er niets meer was om te leven.
Maar nu weet ik dat ik sterk moet zijn.
Sterk voor mijn moeder ondanks alle pijn.
Steeds zegt ze dat ze gaat scheiden maar doet het dan tog niet.
Ik snap het niet hij doet ons zoveel verdriet.
Ik wou dat oma hier met mama over kon spreken.
Zodat ze die vent moet vergeten.
Maar dat kan helemaal niet meer.
Oma ik mis je en dit leven doet zo zeer.
Ik je prinsesje zal sterk zijn.
Want zoals je altijd zei: na regen komt zonneschijn.