het huis naast ons zo leeg,
zo bewegensloos
jij, in het hospitaal
steeds meer en meer vrezen we
steeds meer en meer angst
ik weet dat je ooit moet gaan
maar nu nog niet
heb nog zoveel te vertellen
we hebben samen veel gedaan
gespeelt en gepraat
ik ken je al van toen ik nog klein was
kwam elke dag bij je langs
je ben meer voor me dan mijn buurvrouw
een warm hart
een steun
een toeverlaat
altijd kon ik bij je terecht
ik hoop dat je snel weer naar huis mag
je bent een sterke vrouw
ik hoop dat je zal vechten zoals je altijd gedaan hebt
Ik kan je niet missen
ik wil je niet missen
Ik hoop dat je nog lang bij ons mag blijven...