Samen lopen we over het pad
Even genoeg gehad
Van de drukte op het feest
Dit pad belopen we het meest
Even onze gedachten samen smelten
Rennen we naar de stelten
Jij al acht en ik nog zes
Geef jij mij stelten 'les'
Met aan de zijden de madeliefjes
Met aan kop de klavertjes vier
Val ik hier
zachtjes in het gras
Als jou arm niet sterk genoeg was
Om mij tegen te houden
Werden we verkouden
Van de eerste herfst druppels
Hoog boven de grond op onze stelten.