Toen ik jou daar zag staan,
Dacht ik WOW wat een kanjer..
Je ogen zo helder als een volle maan,
En je lag nog mooier als een anjer..
We raakte aan de praat,
En al snel vroeg je me mee uit.
Ik dacht het kan niet stuk wij met dezelfde smaak!
Ik zei: Jah lijkt me leuk en van binnen schreeuwde ik JAHHHH heel luid
Voor jou was ik een alleen een goeie vriendin,
En een relatie zou dat stuk maken..volgens jou,
Ik was verdrietig..omdat ik jou bemin,
Toch ging ik ervoor,ookal was jij ontrouw..
Toen moest jij 2 weken naar Frankrijk
maar toch een dag voor je zou vertrekken,
zoende je me,ik voelde me zo rijk!
ik miste je zo..en de tijd begon te rekken
Toen je terug kwam..merkte je dat ik veranderd was,
Er was veel gebeurt..en jij kon dat niet aan.
ik merkte jij was geen 1ste klas,maar toch had ik spijt,
En daar zag ik jou eerste traan..
Het duurde weken voor je me vergaf..
Ik had me enigste kans verknalt bij jou,
Want jij wees mij hardhandig af..
Spijt, deze keer was ik hem ontrouw.
Liefde maakt blind..dat spreekwoord ken ik maar al te GOED
Want ik liet me door mijn liefde voor jou kapot maken,
Jij bleef mij hoop geven..en ik mezelf moet..
ik liet me gebruiken door jou, totdat ik erzelf van ging braken.
Ik wou je zo graag haten..maar dat kon ik niet..
Jij had elke keer een andere griet..
Totdat ik gek werd van jou,
Want ik noemde het ontrouw..
Maar eigelijk hadden we niets..ik liet me alleen gebruiken..
Maar het hem kwalijk nemen kan ik niet..want ik wou het zelf,
De Ruzie liep behoorlijk uit de hand..dus voor mij was het onderduiken..
Maar toch kom ik er niet overheen..want ik hou van hem.
Hij zei dat ik hem ook ontrouw was,
En dat hij me nooit meer wou zien..dat deed weer AUW
Ik liet hem met rust ookal was dat niet zo makkelijk als 1ste klas
Maar je bleef in me gedachte..ik mis JOU!
Ik dacht ik ben over je heen..
Maar ineens stond je weer voor me deur..
Je gooide me leven weer op ze kop..meteen!
En je gaf mij weer dagen een k*t humeur..
Nu zit je weer in me gedachte..maar toch ben ik blij..
Nu niet omdat jij terug bent..maar omdat ik nu een lieve vriend heb!
En ga nu verder zonder jou..dus mijn verleden met jou gaat opzij..
En Jou,de Ontrouw..Beschrouw ik nu als gewoon een vriend..
Die af en toe weer verschijnt..in de volle maan
maar mijn nieuwe vriend is het enige wat nu nog dient!
En vergeten kan ik je niet maar vergeven wil ik je wel..
gelukkig ben ik nu wel spontaan