Ik heb een lange tijd niet meer geschreven
En nu juist duurde het al even
voor ik wist wat ik kwijt wou
en wat ik schrijven zou
Wel, er is vanalles veranderd in deze korte tijd
Ik ben een deel van de vroeger beschreven gevoelens kwijt
Mijn verliefde en verwarde gevoelens bestaan niet meer
Het doet allemaal niet meer zeer
Ze waren allemaal een beetje overschattend geschreven
misschien zelfs een beetje overdreven
Ik zat gewoon vast in een web van jaloezie, schuld en pijn
Ik was iemand die ik helemaal niet wou zijn
Ik was hulpeloos op zoek naar een betere omgeving
maar ik wist niet dat ik er gewoon middenin hing
Ik was even de weg kwijt
en ik heb nu heel veel spijt
dat ik niemand de weg heb gevraagd
dus mijn schuld dat alles zo bleef, zo vervaagd
Maar alles werd duidelijk die ene week
alles was anders dan het leek
mijn gevoelens zaten mis
alles leek anders dan het is
Met hulp heb ik gevonden wat ik zocht
alles zou anders worden als ik terug de tijd in mocht
maar het is zo gegaan
en nu ben ik terug op de juiste baan
met de juiste gevoelens en gedachten
het was een week waarop het leven me teruglachte