Een week ken ik je....
Een hele leuke week....
We mogen elkaar....
Ook al is mijn....
Gevoel voor jou....
Meer dan jij voor mij....
De afspraak is gemaakt....
En nu reageer je kwaad....
Althans zo lijkt het....
Is er een ander....
Ben ik niet goed genoeg....
Zeg het me dan....
Dan kan ik verder leven....
Vergeten zal ik je nooit....
Misschien kan ik je vergeven....
Maar je bent....
En blijft....
Mijn lieve....
Hele lieve chat vriend!!!!!!!!!!