moet je mij nou zien,
wat grappig,ik was toen een jaar of tien...
wat was het allemaal fijn,
ik hoopte dat het nog zo zou zijn...
ik was gelukkig ik was blij,
jah...ik was net zoals jij,
we danstten en speelden,
liepen agter jongens en weenden...
ik wou altijd ouder zijn,
maar nu liever een jong venijn
ik wil huppelen,springen,
fietsen en zingen
ik wil lachen,kussen,
en lopen agter mussen
ik wil pret maken,
en iemand diep in het hart raken.
maar toch besef ik,
dat ik het nog niet zo slegt heb als jij
ik heb een lief,
en een brief.
ik heb vrindinnen,
en hou niet van spinnen.
ik kan naar sgool,
en jij vindt me mooi
dus veeg ik die tranen weg,
en ik zeg:
stop die foto's gauw weg!